Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

20 ΧΡΟΝΙΑ "ΦΩΝΗ ΕΝΟΡΙΑΣ"

ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

« Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ »

================================

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μυτιλήνη 20/11/2011

Σεβαστέ μου π. Γεώργιε

Έλαβα το περιοδικό σας «Φωνή της Ενορίας» τχ 71 (Ιούλ. Σεπτ. 2011), σαν αντίδωρο πνευματικό στα δικό μας «α σελάνα» και όχι μόνο.

Πάντα ‘ήθελα να σας γράψω, ότι το ολιγοσέλιδο αυτό περιοδικό, μεταξύ των άλλων 5 εκκλησιαστικών εντύπων που χρόνια τώρα παίρνω και μελετώ, διακρίνεται για την επιλεγμένη ύλη, την καλαίσθητη εκτύπωση κα πιο πολύ, για τον ακριβοδίκαιο κόπο, που με τόσο μεράκι προσωπικά καταβάλλετε.

Χαίρω λκαι ειλικρινά σας συγχαίρω.

Σημειώνετε ότι ήδη συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έκδοση του περιοδικού σας «Φωνή της Ενορίας» και ότι υπάρχει πρόβλημα συνέχισης της κυκλοφορίας του, λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει η πατρίδα μας.

Γνωστές σε όλους μας οι οικονομικές αυτές δυσκολίες και απογοητεύσεις και ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που εθελοντικά και αφιλοκερδώς καταθέτουν, απ’ όποιο πνευματικό, πολιτιστικό μετερίζι, το περίσσευμα της ψυχής τους, για «αύρα» και «αναπαημό» του «δεομένου ανθρώπου».

Πάτερ Γεώργιε, θα χαρώ ν’ ακούσω να συνεχίσετε την έκδοση του περιοδικού σας.

Οι χαλεπές μέρες που περνάμε έχουν και τη θετική τους πλευρά, ότι το έλλειμμα στα υλικά φέρνει πλούτο στα πνευματικά…

Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι σε καιρούς «ανεμοδαρμένους» οι κοινωνίες γίνονται, πιο ευαίσθητες και πιο θετικές σε όλα τα έργα που εξανθρωπίζουν τα του ανθρώπου!...

Επικαλούμενος τις [πατρικές σας ευχές εύχομαι παν αγαθό και ωραίο εν Χριστώ.



Περικλής Μαυρογιάννης

φίλος